Oktatás, képzés, tanfolyam > Pécs - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, képzés, tanfolyam > 27 weboldal. Kategória leírása: Oktatás, tanfolyamok, felnőttképzés, nyelvtanulás, távoktatás...

pecs.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Penta Unió
Penta Unió
http://www.penta.hu/index.php?menu=nyelvoktatas

A szakmai képzésekben nagy tapasztalattal rendelkező intézményünk - kitűnő szakemberekkel - immár több, mint 16 éve folyamatosan szolgálja a hallgatók érdekeit és végzi szakmai felkészítésüket az ország kilenc nagyvárosában.

www.penta.hu
Más Nyelven Nyelviskola
Más Nyelven Nyelviskola
http://www.masnyelven.hu/

Sürgősen szükséged van nyelvtudásra külföldi munkavállaláshoz? Tanfolyamunk Neked szól!

www.masnyelven.hu
Ingyenes angolóra
Ingyenes angolóra
http://www.angolora.info/

Ingyenes angol nyelvoktatás angol anyanyelvű misszionáriusokkal Pécsett, heti rendszerességgel.

www.angolora.info
Unió Nyelviskola (Pécs)
Unió Nyelviskola (Pécs)
http://www.unio-nyelviskola.hu/

Az Unió Nyelviskola tanfolyamai angol, német, spanyol, olasz, francia, horvát és lovári nyelven folynak. A nyelvtanulás során az egyes területek (pl.: íráskészség, olvasás) jobban mennek, mások kevésbé? A szintfelmérő teszt segítségével a kurzus pontosan az Ön nyelvtudásszintjén kezdődik el, igazodva az Ön kívánságaihoz és időbeosztásához. Válasszon igénye szerint nyelvtanfolyamaink közül.

www.unio-nyelviskola.hu
Lakberendező tanfolyam
Lakberendező tanfolyam
http://www.pbkik.hu/index.php?id=9444

Időtartama: 200 óra, amit 6 hónap alatt, heti kétszeri alkalommal, alkalmanként 4 db 45 perces órában tervezek teljesíteni...

www.pbkik.hu
Társastánc
Társastánc
http://www.fw.hu/jdance/

Mint azt bizonyára Te is észrevetted, újra divat lett a társastánc. Ezen az oldalon lehetõséged nyílik arra, hogy te is elmélyedj a szamba, rumba, cha-cha-ha és egyebek rejtelmeiben. Amennyiben kezdõ vagy, megteheted az elsõ lépéseket, ha pedig már táncolsz, ha nem is lesz belõled Fred Astaire, de biztosan el fogod kápráztatni a barátaidat.

www.fw.hu
Könyvelő továbbképzés (Pécs)
Könyvelő továbbképzés (Pécs)
http://merlegkepes-kotelezo-tovabbkepzes.hu

Két nap sok idő, ne vesztegesse el fapados továbbképzéseken, válassza inkább az első osztályt! Meglátja, a Pentánál nemcsak hasznos ismeretekkel vértezzük fel! Az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők 18 kreditpontot kapnak. A Könyvvizsgálói Kamara által adott kreditpont értéke a megyei kamarák döntése alapján helyszínenként változó.

merlegkepes-kotelezo-tovabbkepzes.hu
Netlogi C School-informatika oktatás
Netlogi C School-informatika oktatás
http://www.netlogi-c.net/

Gyakorlatorientált számítástechnikai tanfolyamok a pécsi Netlogi C Schoolnál! Adobe Photoshop, Corel Draw, weblapkészítő és php-mysql webprogramozó képzések. Office tanfolyam, multimédia, online marketing képzések széles választéka. Grafikai tanfolyamok, word, excel, Access és internet tanfolyamok.

www.netlogi-c.net
Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs
Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs
http://www.autosiskolakekt.hu

A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség. Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk. Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz.

www.autosiskolakekt.hu
Milyen magántanárok vannak Pécs városában?
Milyen magántanárok vannak Pécs városában?
http://tanar.hu/magantanar/pecs

Ha pécsi magántanárt fogadnál, akkor kitűnő helyen kapizsgálsz! A tanar.hu portálon több tantárgyból, temérdek pécsi tanár megtalálható. Így lehet az olasz nyelv vagy magyar irodalom, itt bizonyosan találsz megfelelő oktatót. Ennek tudatában a korrepetálás Pécs városában többé nem jelent gondot. A tanárok adatlapján azt is megnézheted, hogy kik vállalnak ingyenes próbaórát. Ha te is egy vagy azok közül, akik pécsi magántanár szeretnének fogadni, látogass el az oldalra. Az ingyenes regisztráció után akár az elérhető nyereményjátékokat is átnézheted. Természetesen az összes tanár Pécsett aki az oldalon szerepel, több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik (erről részletesebben az adatlapokon). Röviden: Ha oktatás Pécs városában, akkor Tanár hu!

tanar.hu
Műköröm Tanfolyam
Műköröm Tanfolyam
http://www.mukorom-tanfolyam.hu/index.php?page=pecs

Miért érdemes információt kérni-e a pécsi műköröm tanfolyamunkról?

www.mukorom-tanfolyam.hu
Gyógymasszőr tanfolyam
Gyógymasszőr tanfolyam
http://www.alfakapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció.

www.alfakapos.hu
Phd doktorandusz adatbázis, Pécs
Phd doktorandusz adatbázis, Pécs
http://www.youngresearchers-pecs.hu/

Az adatbázis létrehozásának kiemelt célja, hogy transzparensen bemutassa és nyilvánosan megismerhetővé tegye a fiatal pécsi kutatók tudományos teljesítményét. Az oldal a volt és jelenlegi doktoranduszhallgatók közötti információcserét, együttműködések kialakítását támogatja, katalizátora lehet kutatócsoportok, kutatások létrejöttének.

www.youngresearchers-pecs.hu
Boltvezető kereskedő tanfolyam Pécs
Boltvezető kereskedő tanfolyam Pécs
http://www.boltvezetotanfolyam.hu/index.php?page=pecs

Jelentkezzen a pécsi boltvezető kereskedő tanfolyamra ahol OKJ-s szakképesítést adó bizonyítványt kap. Találja meg számítását a kereskedelemben.

www.boltvezetotanfolyam.hu
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam / Pécs ...
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam / Pécs ...
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti.

www.2007kapos.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
pecs.wyw.hu: Pécs katalógus. Pécsi információk. Iskolák, cégek, étterem, ingatlan, sport, szórakozás. Európa kulturális fővárosa.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Pécs témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5491