Pécs testvérvárosai > Pécs - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pécs testvérvárosai > 7 weboldal. Kategória leírása: Pécs testvérvárosainak bemutatása. Eszék, Graz, Fellbach, Arad, Kütahya, Lyon, Lahti, Tucson, Terracina.
Szponzorált linkek
Lahti
http://www.lahti.fi/

Lahden kaupungin uuden strategian keskeisen tavoitteen muodostaa profiloituminen johtavana ympäristökaupunkina, jossa yhdistyy koko kaupungin ja kaupunkikonsernin kestävä kehittäminen vahvaan ympäristöosaamisen ja asemaan ympäristöliiketoiminnan keskuksena.

Lahti
Lyon
http://www.lyon.fr/vdl/sections/en/

This site is meant to be a special link between the people of Lyon and their city hall, as well as the ideal starting point for anyone interested in Lyon. Whether you are interested in major events, city news, citizens' affairs and daily life, online services, or information of any kind about the city, www.lyon.fr is both a useful interactive resource and the gateway to this metropolitan area of 1.2 million people, in the heart of France's second most important region.

Lyon
Kolozsvár
http://www.kolozsvar.ro/

A kincses város virtuális kalauza. A honlapon megtalálható Fodor András többszáz darabos fénykép-kollekciója a régi Kolozsvárról.

Kolozsvár
Seattle
http://hu.wikipedia.org/wiki/Seattle

Seattle az Egyesült Államok északnyugati régiójának (Pacific Northwest) legnagyobb városa Washington államban, Puget Sound és a Washington-tó között terül el, 174 km-re délre a kanadai határtól.

Seattle
Arad
http://www.poli.hu/erdely/varo_arad.htm

Arad Erdély déli kapuja. A Maros vizén a legrégibb idõktõl kezdve tutajon szállították Erdély belsejébõl a sót, fát, építõanyagokat. Azonkívül itt volt a hadi- és kereskedelmi utak átkelõhelye és a középkori sóraktár is. Az oklevelek a XI. sz. elején Orod (Urod) néven említik, mint várispánságot és megyeszékhelyet. 1131-ben II. Béla megalapította a szent-Márton egyházat és a társas káptalant. tatárjáráskor lakosságát kiirtották. A XVI. sz-ban török uralom alá került és csak 1685-ben szabadult fel. 1699-1741 között a város és környéke a maros-menti szerb határõrség székhelye volt.

Arad
Eszék
http://www.origo.hu/utazas/20090122-eszek-varosanak-bemutatasa-tortenelem-ga ...

Már az őskortól lakott település volt Eszék városa, amely Osijek néven a magyar határtól negyven kilométerre Horvátországban található. Talán kevesebben döntenek úgy, hogy ide szeretnének kirándulást tenni, pedig a történelmi emlékek, a látnivalók és a szlavóniai konyha nem okoz csalódást senkinek.

Eszék
Kütahya
http://www.turkeytravelplanner.com/go/Aegean/Kutahya/

Hungarian revolutionary hero Lajos Kossuth (1802-1851) fled to Turkey when his revolt (1849) against the Hapsburgs was crushed by Russian troops. He lived here from 1850 to 1851. His Kütahya house is now a museum.

Kütahya
Hirdetések
Oldal leírása
pecs.wyw.hu: Pécs katalógus. Pécsi információk. Iskolák, cégek, étterem, ingatlan, sport, szórakozás. Európa kulturális fővárosa.
Gyűjteményünkben 334 válogatott Pécs témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 334 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5536