Pécsi cégek, vállalkozások > Kereskedelem, bolt, üzlet > Pécs - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pécsi cégek, vállalkozások > Kereskedelem, bolt, üzlet > 16 weboldal. Kategória leírása: Kereskedéssel foglalkozó pécsi cégek. Áruházak, játékkereskedelem, papírnagykereskedés...
Szponzorált linkek
Pécs Plaza
http://www.pecsplaza.net/

Bevásárlóközpontunk a hét minden napján várja Önt. 88 üzletünkben nemcsak kedvére vásárolhat, de állandó rendezvényeinken egész családjával ki is kapcsolódhat!

Pécs Plaza
Pécsi Ipari Park
http://www.pip.hu/

Pécs is the fifth largest city in Hungary and the largest in Transdanubia (South West Hungary) with a history of more than 2000 years. The location of Pécs, county seat of Baranya County, is also ideal to be a gateway to the Balkan and North-Italian regions.

Pécsi Ipari Park
Függönyország Kft. függöny és lakástextil kiskereskedés
http://www.fuggonyorszag.hu/

A Függönyország Kft. a Fittler család tulajdonában lévő üzleti vállalkozás. A lakástextilek kereskedése tradíció a Fittler família számára, hiszen több generáció óta űzik eme nagyszerű mesterséget. Pécs városában két boltjuk is üzemel, az egyik a Citrom utcában, míg a másik a Siklósi úti Intersparban található. A Citrom utcai boltjukban számos textilipari termék megtalálható, mint például bútorszövetek, ágytakarók, függönyök, plédek és természetesen a termékek felszereléséhez elengedhetetlenül szükséges kiegészítő alkalmatosságok. Az Intersparban lévő Outlet üzletükben kedvezményes áron vásárolhatunk kifutó rövidárukat és függönyöket, valamint karnisokat. Ezenfelül a vásárlóknak módjukban áll igénybe venni lakástextil webáruházuk szolgáltatásait is, amely számos kényelmes vásárlási alternatívát kínál számukra. Elérhetőségek: Citrom utca 2-6. Colonia Passage Üzletház I. emelet, Interspar Hipermarket, Pécs, Siklósi u. 37.

Függönyország Kft. függöny és lakástextil kiskereskedés
Lola munkaruha
http://www.munkaruha.hu/

Munkaruha, védőruha, kedvezmények, szaküzletek, referenciák, ügyfélszolgálat...

Lola munkaruha
Z-M Pakk Kft
http://www.zmpakk.hu/

Cégünk tevékenysége 1995-re nyúlik vissza. Jelenlegi formájában 2000. szeptembere óta mûködik családi vállalkozásként.

Z-M Pakk Kft
Diabetes Bolt
http://diabetesbolt.tvn.hu/

Az üzlet 2003 szeptemberében nyílott. Olyan üzlethelységet kerestünk, amely a Megyei Kórháztól és a Gyermekklinikától is könnyedén megközelíthető. Külön szerencse, hogy az üzlet előtt rendkívül jó parkolási lehetőség van.

Diabetes Bolt
Kondi Sportbolt
http://www.kondisport.hu/

Vállalkozásunk a fő hangsúlyt a sportot szerető lakossági vevőkörre, sportegyesületekre, iskolákra, fitness és egészségmegőrző centrumokra alapozza.

Kondi Sportbolt
Üléshuzat Kft
http://www.uleshuzatshop.hu/

Kezdetben főleg az un. Univerzális üléshuzatok előállításával, foglalkoztunk , de a piaci igények egyre inkább a méretre készített üléshuzatok felé mutattak.

Üléshuzat Kft
Hőszigetelők webáruháza.
http://www.szigeteljen.hu/

Óvja környezetét! Szigetelje házát! Az épületének szigetelésével, nem csak fűtésköltségét csökkenti ,hanem a környezetünk megóvásához is hozzájárul! Utolagos hőszigetelő rendszerek és kiegészitői(lábazati inditó,hálós élvédő,dübel stb).Homlokzati és lábazati vakolat,lépésálló polisztirol,zárt cellás polisztirol kereskedelme. Címünk 7627 Pécs Bokor u 2.

Hőszigetelők webáruháza.
Bútor boltok Pécsett
http://butorpecs.telebutor.hu/

Az oldalonunkon megtalálja Pécs város bútor üzletei címét, elérhetőségét.

Bútor boltok Pécsett
Tömegmérő mérleg
http://www.merlegstudio.hu/tk_tomegmeroesdarabszamlalomerlegek

www.merlegstudio.hu - Mérlegek, kasszarendszerek és pénztárgépek - minőségi elektronikai eszközök, korrekt árak.

Tömegmérő mérleg
Amulett ékszer - Pécs
http://amulettekszer.hu/

Különleges ezüst és arany gyűrű és egyéb ékszer forgalmazása Pécsett, az Irgalmasok útján. Megrendelésre egyedi ékszer és kiegészítő készítés.

Amulett ékszer - Pécs
Hello Kitty Webshop
http://hellokittypecs.uw.hu/

Hello Kitty figuráját eredetileg a Sanrio tervezője, Ikuko Shimizu hozta létre 1974-ben.

Hello Kitty Webshop
Éremshop - Tóth Numizmatika
http://www.eremshop.hu/regi_penz

Ha szereti az értékes és ritka pénzeket, ha most ismerkedik a numizmatikával, akkor nézzen körül web áruházunkban. Ajánlatunkból: - régi pénzek - aranyforintok - arany pénzek - érmék - érem.

Éremshop - Tóth Numizmatika
Beltéri Ajtó Pécs
http://www.ajto-pecs.hu/

A Keresztes Ablakvilág Pécs 2001. óta van jelen a hazai nyílászáró piacon. A vállalkozás Lenteam beltéri ajtók, azok kiegészítői (úgymint design kilincsek), ablakok, árnyékolástechnikai termékek, valamint minőségi Meister padlóburkolatok és falpanelek széles választékát kínálja ügyfeleinek. Mindezekkel kapcsolatosan tanácsadásban, helyszíni felmérésben, házhozszállításban, illetve beszerelésben kínálnak segítséget az érdeklődő építkezőknek, felújítóknak. A cég tanácsadói az átadás-átvételt követően is rendelkezésre állnak, igény esetén ellátják az előírás szerinti, valamint szükséges karbantartási munkákat is. Pécsi üzletükben szakképzett tanácsadók várják az ügyfeleket, akik a következő ajtó és ablak márkákat találhatják meg, illetve kaphatnak róluk mindenre kiterjedő és szakszerű tájékoztatást: Lenteam, Katzbeck, Mesiter, Jado, Schlotterer, Reynaers, Oknoplast.

Beltéri Ajtó Pécs
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
pecs.wyw.hu: Pécs katalógus. Pécsi információk. Iskolák, cégek, étterem, ingatlan, sport, szórakozás. Európa kulturális fővárosa.
Gyűjteményünkben 334 válogatott Pécs témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 334 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5536